Privacy verklaring

Privacy Statement

Privacy Statement

Persoonlijke informatie

Onder normale omstandigheden, weet je niet uw naam of andere persoonlijke informatie op onze site. Maar soms is de informatie die we nodig heeft, bijvoorbeeld om een ​​bestelling te verwerken, contact met u op en geven garanties. We kan nodig zijn om een ​​transactie te voltooien of om betere diensten, zoals informatie verstrekken als u zich registreert als gebruiker, vragen wij u om het invullen van een inschrijfformulier. Register gevraagd om je echte naam, adres, nationaliteit, telefoonnummer en e-mailadres dat u altijd deze website kunt wijzigen of updaten van uw persoonlijke gegevens en wachtwoord (na een succesvolle login) te verstrekken.

We niet een derde partij, verkopen, verhuren, delen te geven en uitwisselen van uw persoonlijke gegevens, tenzij de sites van derden en diensten, en de service is verboden sinds de laatste toegang, inclusief toegang tot alle informatie. Als we de overheid om uw informatie in te dienen, zullen wij u van harte voorzien van informatie in overeenstemming met de wet of te dwingen. Onze site heeft voldoende waarborgen om ervoor te zorgen dat we het verlies, misbruik of wijziging van informatie. Deze veiligheidsmaatregelen zijn onder andere back-up van gegevens naar een andere server, en het wachtwoord-encryptie. Voor informatie en documenten op deze site, en uw account informatie, wachtwoordbeveiliging, alleen kan ik toegang tot uw persoonlijke gegevens. Wij raden u aan uw wachtwoord niet bekendmaken aan een andere persoon. Deze site zal niet bellen of stuur een -mail om uw wachtwoord vragen. Ook als u een computer deelt of gebruik maken van de openbare computer, laat de site om uw account te annuleren en uw browservenster te sluiten, zodat niemand kan toegang krijgen tot uw persoonlijke gegevens of correspondentie.

Gebruik

Als u zich registreert op deze site, log in en gebruik maken van de dienst voor persoonlijke informatie wordt verzameld, zal de site verzamelen en opslaan van uw persoonlijke gegevens. Verzameld via deze website, inclusief maar niet beperkt tot persoonsgegevens: geslacht, geboortedatum, plaats, e-mail en mobiele telefoonnummer. Het doel van deze site is om persoonlijke informatie te verzamelen om beter te begrijpen onze gebruikers en geeft u persoonlijke service, of op te lossen op het product. Om te voldoen aan uw eisen voor speciale diensten van deze website gebruiksstatistieken rapporteren gegevens (zoals het aantal gebruikers, de structuur, interesses en gedrag, etc.) aan gebruikers om ons te helpen zorgen voor een betere diensten en producten te verifiëren, of overgedragen aan derden voor legitieme doeleinden, zoals statistieken. Anonieme verzameling bevat geen persoonlijke informatie bevatten, zoals data.

Als u nog vragen, ideeën of onze privacy range opmerkingen hebt, neem dan contact met ons op, om uw privacy te beschermen, onze website is onze verantwoordelijkheid.

Wijzigen ons privacybeleid

We kunnen op elk moment wijzigen dit privacybeleid. Als een van onze inhoudelijke wijziging in de loop van onze collectie, gebruik en / of uw persoonlijke gegevens te delen, zullen wij u op de hoogte via e-mail -mail laatste e - mail adres dat u aan ons verstrekt en / of helderheid na kennisgeving wijzigingen op deze website privacy beleid.

Geef uw huidige e-mailadres. Merk op dat verantwoordelijk is voor het bijwerken van uw persoonlijke gegevens aan ons onder alle omstandigheden, je bent. In het laatste geval van e - mail adressen die u aan ons is ongeldig, of anderszins niet in staat om u te voorzien van de bovenstaande kennisgeving, wordt de melding in de vorm van -mail naar ons gestuurd, maar de verandering in de boodschap van de effectieve aankondiging beschreven.

Vóór elk geval kan dit Privacybeleid veranderen invloed op ons gebruik je, informeren wij u veranderen om ons te voorzien van persoonlijke informatie. Als u niet over deze veranderingen, wij uw informatie gebruiken om de weg te aanvaarden, vóór de datum moet u ons melden verteld. Kies Exit