Verzenden & retouren

Verzenden & Retouren

Verzending en Retourneren

Leverdatum:

We kunnen bijna overal in de wereld verzonden via EMS en DHL handel. Geplaatst op het internet alle bestellingen worden meestal binnen twee dagen en 5-7 werkdagen geleverd in overeenstemming met het land van vestiging van de klant zou moeten aankomen. Echter, als je in de meer landelijke gebieden wonen, kan het een zeer lange tijd in beslag nemen. Internationale bestellingen kunnen worden vastgehouden door de douane, helaas, deze vertragingen zijn buiten onze controle, maar we kunnen hulp in deze gebieden.

Verzending:

Er zijn twee vormen van vervoer. EMS is de belangrijkste methode, de geschatte tijd van aanvang is meestal 5-7 dagen. DHL Express Opmerking: Sommige afgelegen gebieden, moet extra vracht, de werkelijke verzendkosten afhankelijk van uw locatie te betalen. Attack tijd wordt meestal geschat op 3-5 werkdagen. ? Voor degenen die nog vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen service.Worldwide klantorders kunnen worden verzonden naar de in rekening gebracht door de importerende landen de tarieven en andere belastingen in het land. Net als voor het opruimen van alle toepasselijke belastingen, toeslagen en extra kosten voor u. Douane richtlijnen verschillen sterk van land tot land, neem dan contact op met uw lokale douanekantoor voor meer informatie

Let op:

1 We hebben al product foto's en de grootte grafiek op onze website. Bevestig dan de grootte en de kleur die u wilt selecteren. We hebben geen geretourneerde producten te aanvaarden en relevante, zelfs als het is omdat de uitwisseling geeft de verkeerde maat of de kleur van uw keuze.

2 voor de terugkeer, dan kunt u een e-mail sturen met een retouradres en het rendement zal niet worden aanvaard rendement.

Vergeleken restitutie

Als je altijd terug in het product is echt niet alleen omdat je niet willen vanwege de slechte kwaliteit van het product, je het wilt, moet u verantwoordelijk voor de retourzending te zijn. Restitutie zal worden bijgeschreven op de oorspronkelijke credit card alleen. U zult begrijpen dat de oorspronkelijke verzendkosten niet zal worden terugbetaald. Omdat onze producten, verpakkingen en aftrekken 15% van de vergoeding van uw terugbetaling zijn eigen kenmerken.

Terug AC

Wanneer het product defect is of beschadigd ontvangen uitwisseling, alleen toestaan. Kijk dan heel voorzichtig u bestelde komst van het project. Als je een slechte kwaliteit van het product of een fout is dan uw bestelling ontvangen, dan kunt u foto's van de items binnen 3 dagen na ontvangst van onze foto's. Na het bestuderen van deze kwestie, zullen wij contact met u op. Alle producten kunnen alleen met betrekking tot de vervangingswaarde in hetzelfde ruil. De klant is verantwoordelijk voor alle verzendkosten in de gehele transactie proces.

Annuleren

Als u een bestelling heeft geplaatst en wil het later annuleren, zorg ervoor dat u contact met ons opnemen. E-mail wanneer uw bestelling niet is verwerkt en verzonden, kunnen we annuleren volledig gratis. Als u uw bestelling hebt verzonden, zullen we niet annuleren. Na de kraan, kunt u beslissen of te houden of terug te keren uw punt.